eduardmiquel.com utilitza cookies amb la finalitat de millorar els seus serveis, facilitar la navegació, mantenir la seguretat, facilitar l’accés a les preferències personals i seguir el seu ús al lloc web.

En compliment de la Llei 15/99 LOPD, les dades personals de l’usuari seran incloses i conservades en un fitxer propietat d’Eduard Miquel. L’usuari podrà exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades adreçant-se a info@eduardmiquel.com.

L’usuari s’obliga, amb caràcter general, a utilitzar eduardmiquel.com de conformitat amb la llei i haurà d’abstenir-se d’utilitzar-los en qualsevol forma que pugui impedir, causar danys o deteriorar el normal funcionament de eduardmiquel.com per part dels usuaris o que pogués lesionar o causar danys als béns i drets d’Eduard Miquel o qualsevol tercer. Eduard Miquel no es responsabilitza del mal ús que els usuaris puguin fer dels continguts publicats a eduardmiquel.com.

Tots els elements i continguts d’eduardmiquel.com estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial d’Eduard Miquel.

L’usuari i Eduard Miquel se sotmeten per a la resolució de conflictes, i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de Reus i a la legislació corresponent.

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència de navegació. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca