Aquests són els beneficis que la ciència associa a la pràctica de mindfulness.

Benestar psicològic

La pràctica de mindfulness redueix l’ansietat, l’estrès, la irritabilitat, la fatiga i el burnout (Brown et al, 2012, Martín et al, 2013 i Hölzel et al, 2010)

Resiliència

Escurça el temps per recuperar-se d’emocions aflictives com la tristesa (Keng et al, 2013) i recuperar-se després de situacions d’estrès (Brown et al, 2012)

Menys rumiació

El mindfulness redueix el pensament rumiatiu, entès com el pensament en bucle, persistent i recurrent que produeix malestar
(Deyo et al, 2009)

Atenció

Incrementa la memòria de treball, la qual permet resoldre tasques amb major eficàcia i reduir l’impacte de les interrupcions i distraccions (Kuo & Yeh, 2015 i Roeser et al, 2013).

Pal·liatiu del dolor

Facilita reduccions en el malestar causat pel dolor, activant mecanismes neuronals relacionats amb l’autoregulació del dolor (Zeidan et al, 2011)

Salut Física

Amb l’entrenament de midfulness, s’incrementa la producció d’anticossos (Davidson et al, 2003) i es prevé l’envelliment neuronal i cel·lular (Luders et al, 2015 i Epel et al, 2009)

Intel·ligència social

Incrementa l’empatia i redueix la hostilitat en les relacions de parella (Barnes et al, 2007 i Saavedra et al, 2010) i en entorns laborals optimitza el treball col·lectiu (Cleirigh et al, 2014).

Creativitat

Els cursos de mindfulness indueixen el pensament divergent, una forma de pensament que dóna pas a l’enginy i a les solucions creatives (Colzato et al, 2012 i Capurso et al, 2013).

Consulta els pròxims cursos de mindfulness a Lleida i Tarragona

Consultar calendari

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència de navegació. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca